Michels Classens TROTSE WINNAAR Venrayse ondernemersprijzen

Super trots zijn wij op het winnen van de Loek Nelissen prijs 2018, de regionale ondernemersprijs die uitgereikt wordt door een vakkundige jury.
Met als thema IJzersterk zijn wij trot dat wij uit 7 verschillende genomineerde de prijs in ontvangst mochten nemen. Dit is een kroon op ons werk en genieten hiervan met het hele team.

—————————————————————————————————————————————————————————————–
Michels-Classens vof is genomineerd voor de Venrayse Ondernemers Prijzen 2018.

 Super trots zijn wij met ons team op deze prestatie! We zullen ons presenteren voor het publiek op 4 januari 2018 samen met de 6 andere genomineerde bedrijven in de Schouwburg te Venray.

 

——————————————————————————————————————-

 

Michels-Classens boomkwekerij is jarig!

 Wij vieren dit jaar ons 30 jarig jubileum en dit willen we met u vieren! Via deze weg willen wij u informeren over het evenement Meet & Green en de open dag bij ons op de kwekerij.

 Donderdag 30 juni 2016 organiseren wij in samenwerking met Cultus Agro Advies en Vitelia Argocultuur het evenement Meet & Green. Het doel van dit evenement is om u een informatieve dag te bezorgen. Meet & Green is uiterst geschikt om uw kennis te verbreden, kennis te delen en te netwerken. Meet & Green wordt jaarlijks door enkele honderden vak gerelateerde bezoekers bezocht. Tijdens deze dag zullen de nodige proeven en demonstraties worden gepresenteerd op het gebied van gewasbescherming en bemesting. 

Er wordt vooraf een symposium georganiseerd met als thema ‘Gezonde visie op de boomkwekerij’, hier worden drie interessante lezingen gegeven door Summa Adviesgroep, Royal Floraholland en Waterschap Peel & Maasvallei. U kunt zich vooraf aanmelden voor dit symposium. Ook zullen 25 vak gerelateerde standhouders zich presenteren op Meet & Green. Tot slot kunt u punten halen voor de verlengen van uw spuitlicentie tijdens deze dag, ook hier dient u zich vooraf voor aan te melden!

 

Mocht u deze dag verhindert zijn dan nodigen wij u graag uit op zondag 3 juli 2016. Deze dag zal in het teken staan van ons 30 jarig jubileum. Wij organiseren dan een open dag voor zakenrelaties, familie, vrienden, de omgeving en andere geïnteresseerde. Tijdens deze dag zullen er verschillende demonstraties, workshops, rondleidingen, een speurtocht en bezienswaardigheden voor jong en oud worden georganiseerd. Ook tijdens de open deze dag zullen verschillende vak gerelateerde standhouders aanwezig zijn. Wij willen u op een transparante wijze ons bedrijf tonen, dagelijkse werkzaamheden laten zien en kennis laten maken met de boomkwekerij sector. Het thema van de open dag is ‘Duurzaam ondernemen’, wij willen u met de open dag laten zien dat we op een duurzame wijze ondernemen. Tijdens de open dag zal ook IVN Geysteren-Venray activiteiten organiseren, zij staan voor Natuureducatie en Duurzaamheid.

Opendag boomkwekerij Michels 

 

Meet & Green is bedoeld voor de professionele vak gerelateerde bezoeker en op de open dag is iedereen welkom die in ons bedrijf geïnteresseerd is. Bekijk de posters op onze website voor extra informatie als de openingstijden en de locatie van de evenementen.

 Voor meer informatie over Meet & Green zie onderstaande website:

http://www.cultus.nl/nl/meet-green/

       

Wij hopen u deze dagen te mogen begroeten!

———————————————————————————————————————————

RTL 7, augustus 2015

Begin augustus zijn wij kort in beeld gekomen bij het programma Doe maar duurzaam op RTL 7.

In 3 minuten wordt er verteld wie wij zijn en waar we voor staBent u nieuwsgierig geworden dan kunt u dit filmpje bekijken op de onderstaande link

Michels-Classens in 3 minuten