Op 60 hectare boomkwekerij zijn wel 400 verschillende soorten bomen te vinden. Michels-Classens plant spillen van 6-8-10 op, om zo na enkele jaren een mooie boom te leveren. Deze spillen worden ingekocht bij betrouwbare leveranciers.
Want wat is belangrijker dan goed plantmateriaal. Zonder goed plantmateriaal wordt het al heel moeilijk om kwalitatief goede bomen te leveren.

Er komt veel vakmanschap bij kijken om een boom zó te leveren dat u als klant meer dan tevreden bent. Samen met het team worden de bomen onderhouden. Iedere boom op zijn eigen wijze.
De wortelstructuur van de bomen zijn goed ontwikkeld. Dit komt doordat de bomen bij Michels-Classens 3 keer verplant worden. De grotere maten worden zelfs 4 keer verplant.
Over de teelt wordt gezamenlijk nagedacht. Ook worden er geregeld diverse cursussen gevolgd. Op deze manier blijft de kwaliteit optimaal en is er veel betrokkenheid bij het kweken van de bomen.

 Samen met de kundige medewerkers is betrokkenheid één van de belangrijkste punten in een bedrijf om een kwalitatief goed product neer te zetten. Op deze manier wordt er door Michels-Classens waarde gecreëerd aan een boom.

 Naast betrokkenheid wordt er gebruik gemaakt van een modern machinepark. Dit is erg belangrijk voor de flexibiliteit. Doordat Michels-Classens snel te werk kan gaan, kunnen ze inspelen op uw vraag. Als het nodig is wordt de order dezelfde dag nog geleverd.

 Logistiek wordt alles efficiënt geregeld, zodat alle leveringen soepel verlopen.